Φωτια Σταματα : 4akdnpyegdyzbm - Πυρκαγιά εν υπαίθρω στην σταμάτα αττικής.. Δραματική είναι η κατάσταση στη σταμάτα, καθώς η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης (27/07)… Πολύ κοντά στα σπίτια μαίνεται η φωτιά στη σταματά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη σταμάτα αττικής νωρίς το μεσημέρι. Επί τόπου έχουν σπεύσει επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία λόγω φωτιάς που ξέσπασε το πρωί της δευτέρας στη σταμάτα αττικής.

Η φωτιά είναι προς την δική μας την πλευρά και έχει φτάσει στη λεωφ. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 43. Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Φωτιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο, σε δασική έκταση στη σταμάτα αττικής, κοντά σε κατοικίες, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Δασική έκταση ανάμεσα στη σταμάτα και τη ροδόπολη αττικής καίει, αυτή την ώρα, φωτιά που ξέσπασε κοντά σε κατοικημένη περιοχή.

Fsc4p8albfyg7m
Fsc4p8albfyg7m from www.tanea.gr
Σύμφωνα με τον δήμαρχο διονύσου γιάννη καλαφατέλη. Σύμφωνα με τον δήμαρχο έχει εκκενωθεί ο οικισμός «γαλήνη» και η φωτιά κινείται προς διόνυσο, ενώ απηύθυνε έκκληση για περισσότερα εναέρια μέσα και επίγειες δυνάμεις. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη σταματά αττικής, ενώ οι φλόγες βρίσκονται πολύ κοντά σε σπίτια. Σύμφωνα με την πυροσβεστική κατακαίει δασική έκταση. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 12.00 σε δασική έκταση στη σταμάτα αττικής. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή σταμάτα στην αττική. Η φωτιά είναι προς την δική μας την πλευρά και έχει φτάσει στη λεωφ. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη σταμάτα αττικής νωρίς το μεσημέρι της τρίτης 27 ιουλίου.

Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυ η πυρκαγιά καίει δασική έκταση μεταξύ σταμάτας και ροδόπολης κοντά σε. Μήνυμα του «112» να εκκενωθούν σπίτια στην περιοχή. Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη, και ήδη εκκενώνεται ο οικισμός γαλήνη. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 43 πυροσβέστες. Φωτια σταμάτα αττικής πυρκαγιά πυροσβεστική. Δασική έκταση ανάμεσα στη σταμάτα και τη ροδόπολη αττικής καίει, αυτή την ώρα, φωτιά που ξέσπασε κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Δύσκολη η κατάσταση σύμφωνα με τον δήμαρχο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική κατακαίει δασική έκταση. Η φωτιά καίει δασική έκταση μεταξύ σταμάτας και ροδόπολης. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 12.00 σε δασική έκταση στη σταμάτα αττικής. Για την προστασία των πολιτών. H διασκέδαση στο μπαρ κατέληξε σε καταγγελία για βιασμό.

Η φωτιά μαίνεται κοντά σε σπίτια και έχουν κινητοποιηθεί ισχυρές δυνάμεις για την κατάσβεσή της. Η μάχη με τις φλόγες συνεχίζεται. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες, ωστόσο οι. Φωτιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο, σε δασική έκταση στη σταμάτα αττικής, κοντά σε κατοικίες, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 43 πυροσβέστες με 14 οχήματα.

G9foxsxccybcbm
G9foxsxccybcbm from media.enikos.gr
Δεν προέκυψε εμπλοκή των τεσσάρων προσαχθέντων. Σύμφωνα με την πυροσβεστική κατακαίει δασική έκταση. Επί τόπου έχουν σπεύσει επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη σταμάτα αττικής νωρίς το μεσημέρι. Η φωτιά είναι προς την δική μας την πλευρά και έχει φτάσει στη λεωφ. Φωτια σταμάτα αττικής πυρκαγιά πυροσβεστική. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία λόγω φωτιάς που ξέσπασε το πρωί της δευτέρας στη σταμάτα αττικής. Αυτή την ώρα το πύρινο μέτωπο έχει μεταφερθεί από την σταμάτα προς τη ροδόπολη και το διόνυσο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυ η πυρκαγιά καίει δασική έκταση μεταξύ σταμάτας και ροδόπολης κοντά σε.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη σταμάτα αττικής νωρίς το μεσημέρι της τρίτης 27 ιουλίου. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 43. Δασική έκταση ανάμεσα στη σταμάτα και τη ροδόπολη αττικής καίει, αυτή την ώρα, φωτιά που ξέσπασε κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Σύμφωνα με τον δήμαρχο έχει εκκενωθεί ο οικισμός «γαλήνη» και η φωτιά κινείται προς διόνυσο, ενώ απηύθυνε έκκληση για περισσότερα εναέρια μέσα και επίγειες δυνάμεις. Δύσκολη η κατάσταση σύμφωνα με τον δήμαρχο. Αυτή την ώρα επιχειρούν 10 εναέρια μέσα. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη, και ήδη εκκενώνεται ο οικισμός γαλήνη. Η φωτιά καίει δασική έκταση μεταξύ σταμάτας και ροδόπολης. Μαρτυρίες «φωτιά» για τις συμμορίες ανηλίκων μετά τον. Αυτή την ώρα το πύρινο μέτωπο έχει μεταφερθεί από την σταμάτα προς τη ροδόπολη και το διόνυσο. Σύμφωνα με τον δήμαρχο διονύσου γιάννη καλαφατέλη. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία λόγω φωτιάς που ξέσπασε το πρωί της δευτέρας στη σταμάτα αττικής. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική από νωρίς το μεσημέρι της τρίτης εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε στη σταμάτα αττικής.

Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 43. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη σταμάτα αττικής νωρίς το μεσημέρι της τρίτης 27 ιουλίου. Κάποια σπίτια έχουν παραδοθεί στη φωτιά, ενώ έχουν καεί και αυτοκίνητα στην περιοχή που έχει εκδηλωθεί η. Φωτιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο, σε δασική έκταση στη σταμάτα αττικής, κοντά σε κατοικίες, σύμφωνα με την πυροσβεστική.

Ve Wb2y4gt3mtm
Ve Wb2y4gt3mtm from media.enikos.gr
Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή σταμάτα στην αττική, με τις φλόγες μάλιστα να απειλούν σπίτια. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες, ωστόσο οι. Δασική έκταση ανάμεσα στη σταμάτα και τη ροδόπολη αττικής καίει, αυτή την ώρα, φωτιά που ξέσπασε κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Αυτή την ώρα το πύρινο μέτωπο έχει μεταφερθεί από την σταμάτα προς τη ροδόπολη και το διόνυσο. Επί τόπου έχουν σπεύσει επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Στην προσαγωγή ενός υπόπτου για τη φωτιά που ξέσπασε στη σταμάτα και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε ροδόπολη και διόνυσο, έχει προχωρήσει η αστυνομία. Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυ η πυρκαγιά καίει δασική έκταση μεταξύ σταμάτας και ροδόπολης κοντά σε. Η φωτιά ξεκίνησε από την οδό κωνσταντινουπόλεως και αγίου ιωάννου.

Δύσκολη η κατάσταση σύμφωνα με τον δήμαρχο.

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή σταμάτα στην αττική. Η μάχη με τις φλόγες συνεχίζεται. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 43 πυροσβέστες. Αυτή την ώρα το πύρινο μέτωπο έχει μεταφερθεί από την σταμάτα προς τη ροδόπολη και το διόνυσο. Δασική έκταση ανάμεσα στη σταμάτα και τη ροδόπολη αττικής καίει, αυτή την ώρα, φωτιά που ξέσπασε κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία λόγω φωτιάς που ξέσπασε το πρωί της δευτέρας στη σταμάτα αττικής. Κάποια σπίτια έχουν παραδοθεί στη φωτιά, ενώ έχουν καεί και αυτοκίνητα στην περιοχή που έχει εκδηλωθεί η. Πολύ κοντά στα σπίτια μαίνεται η φωτιά στη σταματά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή σταμάτα στην αττική, με τις φλόγες μάλιστα να απειλούν σπίτια. Φωτια σταμάτα αττικής πυρκαγιά πυροσβεστική. Η φωτιά είναι προς την δική μας την πλευρά και έχει φτάσει στη λεωφ. Η φωτιά μαίνεται κοντά σε σπίτια και έχουν κινητοποιηθεί ισχυρές δυνάμεις για την κατάσβεσή της. Επί τόπου έχουν σπεύσει επίγειες και εναέριες δυνάμεις.